Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@06:59:07 GMT

همسرم از غصه بیماری مارال سرطان گرفت + فیلم

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۵۵۴۷۳

همسرم از غصه بیماری مارال سرطان گرفت + فیلم

جلیل فرجاد از بازیگران پیشکسوت کشورمان در حالی همزمان با روز تولدش از بهبود روند درمانی دخترش مارال یاد کرد که در همین روز همسرش را در اثر بیماری سرطان از دست داد.

جلیل فرجاد بازیگر تئاتر و تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار ایران آنلاین گفت: برای بازی در تلویزیون پیشنهاد زیاد داشتم ولی گرفتاری خانوادگی داشتم و از نظر روحی آمادگی پذیرش نقش نداشتم به همین خاطر در تلویزیون کمرنگ بودم؛ در حرفه ما هم کافی است برای مدتی از دید دور باشید تا فراموش شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرجاد درباره روند درمانی دخترش مارال فرجاد که چندی پیش اعلام کرده بود که مبتلا به سرطان شده است اظهار داشت: روزهای اول چهره‌اش تغییر کرده بود و خیلی ناامید و نگران بودیم که چه اتفاقی خواهد افتاد ولی بعد از طی شدن مراحل اولیه، روند درمان با امیدواری بیشتری طی شد اما متاسفانه اوضاع همسرم نامساعد و از غصه مارال، این‌بار او به سرطان مبتلا شد.

‌مونا و مارال فرجاد عزادار شدند

مونا و مارال فرجاد، بازیگران تئاتر، سینما و تلویزیون با انتشار تصاویری از مادرشان، منیژه افشاری از درگذشت او خبر دادند.

مارال فرجاد که دست و پنجه نرم کردنش با بیماری سرطان به تازگی سوژه خبرنگار مجله‌ی گِلَمور در مجارستان شده بود با انتشار عکسی از خود در کنار مادرش، در صفحه اینستاگرامش نوشت: «مامان قشنگم، مامان منیژه جونم، رفتی؟ مامان قشنگم، من دارم خوب می‌شم. بهم گفتی خوب می‌شی نترس. پس چرا تو این شرایط من رو ول کردی.»

مونا فرجاد نیز با انتشار عکس مادرش، چنین نوشت: «گرچه جوان نبود اما به همین جوانی بود و اکنون که رفت جوانی ما را می‌نگریست... خداحافظ منیژه جونم.»

مونا و مارال فرجاد، فرزندان زنده‌یاد منیژه افشاری و جلیل فرجاد، بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون  هستند.

جلیل فرجاد که به تازگی با نمایش «بانوی محبوب من» به کارگردانی گلاب آدینه روی صحنه رفت از بازیگران ایرانی است که در رشته بازیگری و کارگردانی تحصیل کرده و مدرک لیسانس دارد؛ از جمله فیلم‌های او می توان حلقه‌های ازدواج، کوچه و موزه، فاخته، در بند اروند، بچه‌های کوچه دوستی و خانه‌ای در تاریکی را نام برد. 

انتهای پیام/

مرورگر شما از این فرمت پشتیبانی نمی کند

در گفت و گوی اختصاصی با ایران آنلاین جلیل فرجاد : همسرم از غصه بیماری دخترم سرطان گرفت +فیلم

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مارال فرجاد جلیل فرجاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۵۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ پژوهشگران یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان ایران با استفاده از تکنولوژی پیشرفته هسته‌ای برای تشخیص بیماری‌های مختلف موفق به طراحی و ساخت دستگاه تصویربرداری به روش اسپکت (یکی از روش‌های غیر تهاجمی در پزشکی) شده‌اند.

این دستگاه جهت ثبت و آشکارسازی تجمع مواد رادیو اکتیو در بافت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این روش تصویربرداری، براساس وضعیت بیمار، رادیودارو در ارگان‌های مختلف جذب و کسری از فوتون‌ها ازمیان بافت نرم احاطه شده عبور کرده و نهایتا توسط دوربین گاما آشکارسازی می‌شوند.

اخیراً پژوهشگران این مجموعه با ارائه ایده صنعتی سازی دستگاه تصویربرداری اسپکت از تمام بدن توانسته‌اند رتبه نخست بخش اتصال پذیری و میکروالکترونیک نخستین رویداد نکست را از آن خود کنند.

بهنوش تیموریان فرد، قائم مقام این شرکت دانش بنیان به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: این شرکت در حوزه تولید تجهیزات پزشکی هسته‌ای فعالیت می‌کند و با استفاده از تکنولوژی پیشرفته  پزشکی هسته‌ای موفق به طراحی و ساخت دستگاه تصویربرداری به روش اسپکت شده است. اخیرا نیز به دنبال صنعتی سازی این دستگاه از تمام بدن هستیم.

قائم مقام این شرکت دانش بنیان درباره این دستگاه عنوان کرد: این دستگاه قابلیت تصویربرداری از عملکرد تمامی بافت‌ها و ارگان‌های مختلف بدن را دارد و برای تشخیص بیماری‌ها به خصوص سرطان می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

وی افزود: رادیو دارو، اشعه گاما از خود ساطع می‌کند. در این روش غیر تهاجمی، رادیو دارو به بیمار تزریق می‌شود. سپس رادیو دارو بنابر ویژگی‌هایش در یکی از بافت‌های بدن تجمع بیشتری پیدا کرده و اشعه گاما پخش می‌کند. در نهایت اشعه گاما حاصل از خروجی بدن بیمار دریافت شده و تبدیل به تصاویر دو بعدی و سه بعدی می‌شود بدین طریق پزشک معالج می‌تواند گزارشی از نحوه عملکرد ارگان‌های خاص بدن مانند قلب، کلیه، کبد و حتی استخوان‌ها بدست آورد.

تیموریان تصریح کرد: این دستگاه در ایران نمونه مشابه داخلی ندارد و تولید این فناوری «های‌تک» در دنیا تنها در انحصار چند کشور پیشرفته مانند هلند، آمریکا و آلمان است. هرچند پژوهشگران این مجموعه توانسته‌اند به چنین فناوری دست پیدا کنند، اما برای اجرای این طرح با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی تاکید کرد: بزرگترین مشکل ما این است که ارگان‌ها و نهاد‌های دولتی همچنان از دستگاه‌های وارداتی استفاده می‌کنند. همچنین شرکت‌های وارد کننده نیز برای واردات این دستگاه‌ها ارز دولتی دریافت می‌کنند؛ این شرکت‌ها با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی و گاهی با ارز نیمایی ۲۸ هزار و پانصد تومانی این دستگاه‌ها را از کشور‌های رقیب خریداری و وارد می‌کنند. این مساله رقابت ما با شرکت‌های وارد کننده این دستگاه‌ها را سخت کرده است. ما از دولت و مسئولان توقع داریم با شرکت‌های وارد کننده در فضایی برابر رقابت کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • کنایه مجری صداوسیما به شایعه ضد انقلاب در خصوص بیماری بازیگر زن معروف + تصویر
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور
  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید